FÓRMULA 1: Ferrari Mercedes es salten la cua de les vacunes viatjan a Bahrain

Ferrari i Mercedes van decidir acceptar l’oferta de Bahrain de vacunar els membres del seu equip abans de l’obertura de la temporada 2021. La setmana passada la “entitat” de Fórmula 1 la va rebutjar, explicant que “la F1 no té previst vacunar-se com a grup viatger abans del llançament ja establert de vacunes a través del sistema sanitari al Regne Unit ”.

Tot i això, La Gazzetta dello Sport afirma que Ferrari va respondre positivament a l’oferta de vacuna de Bahrain:

“Això significa que, estrictament de forma voluntària, el personal de l’equip que ja es troba a Bahrain per a les proves de pretemporada tindrà temps per rebre la dosi doble del La vacuna Pfizer-BioNTech ”


“Ferrari es va posar en contacte per primera vegada amb les autoritats sanitàries d’Emília Romanya i, en absència d’objeccions, un total de prop de 100 membres de l’equip ja han estat vacunats”

Pel que se sap, Mercedes també va oferir als seus empleats la mateixa oportunitat

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments