FÓRMULA 1: Ferrari presenta una peculiar decoració per al cotxe de 2021

Ferrari ha presentat avui el seu nou SF21, un monoplaça únic amb dues tonalitats de vermell … i verd de Mission Winnow, patrocinador de l’equip. Després de presentar l’equip inicialment, amb un esdeveniment al qual van assistir els pilots Charles Leclerc i Carlos Sainz, Ferrari s’ha convertit avui en l’últim equip en presentar el monoplaça d’aquesta temporada.

El Ferrari SF21, el monoplaça de la Scuderia Ferrari Mission Winnow que competirà aquesta temporada, s’ha vist avui per primera vegada. Presenta una pintura subtil que, segons Scudeira, «mira els reptes del futur sense oblidar les arrels i la història de l’equip».
«La part posterior recorda el vermell burdeus del primer Ferrari, el 125 S»
segons Mattia Binotto.

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

“Però a mesura que avança gradualment cap a la zona del pilot, es converteix en el vermell modern que hem estat utilitzant en els darrers anys. Aquesta temporada ens presenta molts reptes i, a través d’aquesta decoració, visualment, tornem a començar i, des del nostre passat, avancem cap al futur ”.

Aquest cotxe és el 67è monoplaça construït a Maranello per competir al Campionat Mundial de Fórmula 1. És una evolució del SF1000 de l’any passat, tal com dicta la normativa, que requereix l’ús del mateix xassís que el 2020, limitant així les oportunitats per al canvi en moltes àrees. Per aquest motiu, l’SF21 es va desenvolupar en totes les zones permeses, des del motor, que és completament nou, fins a l’aerodinàmica i, a la part posterior, la zona on s’utilitzaven les dues evolucions de desenvolupament permeses a la normativa.

El SF21 debuta demà a la pista, a Bahrain, amb un dia de rodatge. La formació de pilots és, com sabem, la més jove de Ferrari des del 1968, amb Charles Leclerc i Carlos Sainz.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments