FÓRMULA 1: El nou motor Honda és una obra d’art

Honda va anunciar l’any passat que deixaria la Fórmula 1 a finals del 2021, cosa que va deixar Red Bull sense el seu propi soci de la unitat motriu. Hi havia dos camins: un, que es va escollir, era assumir el manteniment i la construcció dels motors; l’altre tornava a ser client, cosa que el consultor Helmut Marko va dir que va ser exclòs des del principi.

L’austríac va dir a Servus TV que tornar a ser client no era una opció:

Quan Honda va dir que marxaria, ens vam veure obligats a tornar a ser clients. Però vam estar d’acord que no volíem fer coses així, i que tampoc aquesta era la nostra filosofia. Així que vam haver de trobar una altra solució.

De moment, encara queda una temporada per endavant amb Honda i Marko s’anima:

Va fer un motor completament nou per al 2021, és una autèntica obra d’art. Les millores en algunes zones fan que haguem d’estar més a prop de Mercedes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments