FÓRMULA 1: Red Bull interessada en l’entrada de Porsche per la seva motorització a partir de 2025

Helmut Marko va admetre en una entrevista amb Servus TV que estaria en converses amb Porsche per a una possible associació amb vista als nous motors F1, que hauria de veure la llum el 2025.

El rumor que Porsche va començar a circular de nou la setmana passada pot ser estigui a punt de tornar a la F1, ja que està interessat en la nova regulació del motor de Fórmula 1 per al 2025 i, en aquest context, Marko va dir a Servus TV que Red Bull “parla amb empreses sobre possibles associacions” i, quan se li pregunta específicament sobre Porsche, Marko va dir:

“Estem parlant. Però res no està decidit ”

Un portaveu de Porsche, contactat per Sport1, va rebutjar fer comentaris. Tot i això, fonts alemanyes revelen que Marko ha parlat amb diverses personalitats de VW i Porsche, inclosos Fritz Enzinger, Herbert Diess i Wolfgang Porsche:

“És massa aviat per parlar de detalls, però no és cap secret que ja haguem tingut converses amb els fabricants. Estem oberts a socis. Podem construir un nou motor per a les noves regulacions sense un soci de la indústria, però una col·laboració amb un fabricant important seria l’escenari ideal ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments