KIA seguiex amb la seva proposta 100% eléctrica amb el nou EV6

Kia ha presentat el nou EV6, el primer 100% elèctric d’una nova generació de models amb la nomenclatura EV. A més, és també el vaixell insígnia d’una renovada filosofia de disseny que s’inspira en els contrastos entre natura i humanitat. El cos «amaga» la plataforma modular específica per a vehicles 100% elèctrics, l’E-GMP, la mateixa que s’utilitza en el «cosí» Hyundai Ioniq 5.

Quan parlem de l’exterior del nou Kia EV6, trobem llums frontals LED i un aspecte irreverent a les llums posteriors. La «graella del nas de tigre», que s’utilitza en els models actuals de la marca, ha evolucionat fins a convertir-se en «Digital Tiger Face» pensant en aquesta nova era electrificada. En ser un vehicle elèctric, Kia va tenir especial cura en aerodinàmica, sempre pensant en l’eficiència del motor elèctric.

La cabina manté la irreverència de l’exterior. Gràcies a aquesta arquitectura dedicada als cotxes elèctrics, l’EV6 tindrà un espai interior superior als cotxes elèctrics que ja coneix la marca. Curiosament, Kia va optar per una configuració de pantalla central i un quadre d’instruments digital interconnectat, en un pla flotant. Q

uant a la informació relacionada amb la capacitat de la bateria i la potència del motor elèctric, Kia diu que hem d’esperar a un esdeveniment en línia que tindrà lloc a finals d’aquest mes. No obstant això, els rumors apunten a una solució molt similar a la d’Ioniq 5.

“Volem que els nostres productes ofereixen una experiència instintiva i natural que millori la vida quotidiana dels nostres clients. El nostre objectiu és dissenyar l’experiència física de la nostra marca i crear cotxes elèctrics originals, innovadors i emocionants. El vincle entre les idees dels nostres dissenyadors i el propòsit de la marca és cada vegada més fort, amb els clients situats al centre de tot el que fem i influeixen en totes les decisions que prenem ”, afirma Karim Habib, vicepresident i director del centre de disseny de marques globals

Karim Habib, vicepresident i director del centre de disseny de marques globals

Es tracta del primer cotxe elèctric d’un total de deu que Kia preveu llançar el 2027.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments