Opel reviu el Manta en una versió 100% eléctrica

Les marques inverteixen cada vegada més en el retorn de noms i models emblemàtics, en una unió entre el look clàssic i la motorització elèctrica. Després, per exemple, del Renault 5, ara és el torn d’Opel presentar el Manta GSe ElektroMOD. Tot i mantenir les línies amb què va deixar la fàbrica als anys setanta, l’Opel Manta GSe presenta l’última filosofia de disseny frontal «Opel vizor» també presentada a Crossland i Opel Mokka, cosa que s’estendrà a tota la gamma en el futur.

Tot i que Opel no confirma res, però tenint en compte el que hem vist en altres marques, no seria d’estranyar que aquest tipus de vehicles arribés a la producció. Tot i això, també és molt probable que es tracti d’un mer estudi de disseny que possiblement formarà part del museu de la marca. La carrosseria de l’Opel Manta coincidiria amb un motor 100% elèctric?

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments