WEC: Alpine presenta les seves credencials per a la màxima categoria

Alpine ha presentat el cotxe i el seu equip per al 2021. La màquina és l’A480 construïda sobre la base del xassís desenvolupat per Oreca, alimentat per un motor V8 de 4,5 litres subministrat per Gibson Technology.

Competint a la màxima categoria del WEC, l’A480 serà conduït per Nicolas Lapierre, André Negrão i Matthieu Vaxiviere.

“El motoresport és inseparable de l’Alpine. Des del nostre retorn a la resistència el 2013, aquesta aventura ens ha portat emocions magnífiques, amb fabuloses victòries. Després de vuit anys d’èxit, ara és el moment d’incorporar-se a la màxima categoria, ja que la marca inicia un nou començament. L’evolució de la normativa ens ofereix l’oportunitat d’expressar la nostra passió, demostrar el nostre coneixement tècnic i la nostra experiència en un marc just i rendible. Farem el possible
en cada cursa per lluir els colors d’Alpine al màxim nivell de l’automobilisme. “

Laurent Rossi, conseller delegat d’Alpine
Imagen
Alpine

“La història d’Alpine està pavimentada amb reptes. Des del 2013 demostrem pas a pas i demostrem que som capaços de defensar els colors d’Alpine al màxim nivell. Aquest nou repte forma part d’aquesta mentalitat.
La confiança que Alpine ha dipositat en nosaltres per a aquest projecte és un orgull. Afrontem aquest programa amb humilitat i ganes de fer-ho bé, en un moment en què el món de les carreres de resistència
estan en un moment decisiu de la seva història.
Estem decidits a estar a l’altura d’aquest repte apassionant i increïblement motivador per tornar a posar Alpine al panteó de l’esport de motor francès i internacional. “

Philippe Sinault, cap d’equip, equip de resistència Alpine Elf Matmut
Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments