WEC: Corvette travessa l’Atlàntic per córrer les 6 hores de Spa

Abans de les 24 hores de Le Mans, Corvette Racing serà a les 6 hores de Spa-Francorchamps. És la prova inaugural del Campionat Món de la Resistència (WEC), prevista del 29 d’abril a l’1 de maig.

Es confirma la presència de l’equip nord-americà, amb el C8.R #63 en què Antonio García i Oliver Gavin seran els pilots. És la primera vegada que aquests dos pilots compartiran la cabina amb Corvette Racing. Igual que es la primera aparició de la marca en aquest mític traçat. Corvette estaria valorant un programa parcial al WEC davant la decisió de l’IMSA d’acabar amb la classe GTLM per donar pas als GT3. La marca americana vol allargar al màxim la vida del C8.R i podria abarcar en els propers anys un programa al WEC i Le Mans.

En aquesta participació a la ronda belga, l’estructura nord-americana es registrarà al LMGTE Pro, podent així tenir un paraigua amb el WEC, ja que hi ha diferències respecte a les que s’enfronten habitualment al Campionat IMSA SportsCar en aspectes com operacions en parades a boxes, entre altres regles.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments