El nou Toyota Aygo es torna un crossover

Toyota va presentar el pròleg Aygo X, la primera visió de la nova visió del segment A que donarà lloc a Aygo Cross. Com el seu nom indica, Aygo adoptarà un cos crossover, en una aposta similar a la que podem trobar a Yaris Cross.

Amb el pròleg Aygo X, crec que hem demostrat que un cotxe petit encara pot ser gran i atrevit en la seva personalitat»

Ken Billes, dissenyador en cap adjunt del centre de disseny europeu de Toyota.

Així, la nova identitat de Toyota Aygo vol atraure un públic més jove gràcies a un estil irreverent amb un disseny atrevit. Amb la carrosseria d’estil crossover, els clients ara trobaran una posició de conducció més elevada, així com una distància al terra més elevada, que hauria de proporcionar encara més versatilitat en l’ús. Igual que el predecessor, el futur Toyota Aygo Cross mantindrà la possibilitat d’un revestiment bicolor. A la part frontal, destaquem els fars amb un disseny modern que formen una mena d’ala quan “abracen” la zona superior del capó.

La irreverència i la diversió sempre han estat al centre de la personalitat del model Aygo. Ara, afegim un toc extra d’espècies al vostre ADN

Lance Scott, directora de disseny del Toyota European Design Center

Finalment, la nova generació de Toyota Aygo va ser desenvolupada exclusivament per la marca japonesa. Recordem que la generació anterior es va desenvolupar en col·laboració amb Citroën i Peugeot (108 i C1), però, les dues marques franceses van decidir abandonar el segment A. Així, Toyota va tenir la possibilitat d’innovar i, com a tal, s’afegirà al Toyota Gamma Aygo Cross amb un concepte completament diferent.

Tots ens mereixem un cotxe amb estil. Quan veig el pròleg d’Aygo X, estic molt orgullós de dir que l’equip d’ED ha creat exactament això. Tinc ganes de veure’t revolucionar el segment

Ian Cartabiano, president del Centre de Disseny Europeu de Toyota

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments