WRC: Toyota tria Catalunya per provar les noves Pirelli sobre terra

Havien rumors els últims dies de que si aquests test serien els primers amb el nou Rally1, però finalment ha estat Hänninen i el Yaris WRC qui han estat provant els nous pneumàtics Pirelli per aquest 2021.

La marca de pneumàtics italiana va entregar fa poques setmanes els primers compostos per poder provar sobre terra. Una situació en la que els equips encara no s’hi han trobat en els trams, ja que les dues primeres proves de la temporada han estat sobre asfalt i neu.

En el primer dia de test amb el Yaris s’han pogut veure alguns detalls interessants. L’equip ha muntat l’aerodinàmica més agressiva vista en els test de desembre. On el pas de roda davanter porta un nou disseny molt més extrem. En aquell moment en Lluís va realitzar un anàlisis detallat d’aquestes novetats.

A continuació us deixem una galeria de fotos del company Francesc Rodríguez:

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments