DTM: Primer Porsche al campionat per al 2021?

L’equip de Speed Monkeys està en una «etapa de planificació avançada» per posar un Porsche 911 GT3 en el DTM aquest any per al campió del Trofeu DTM Tim Heinemann, seria la primera vegada que un Porsche corre el DTM en la seva il·lustre història que data de 1984, sota el nom de German Production Car Championship.

Estem en una etapa avançada de planificació. El pressupost per a la temporada és el gran problema. Una part d’ella ja està en marxa i estem en converses amb possibles socis, la qual cosa ens fa molt optimistes que sigui factible.

Speed Monkeys va ser fundada el 2017 per Lance David Arnold i l’ex pilot de Black Falcon Mercedes Bracke i ja ha anunciat una entrada en el Trofeu DTM amb un parell de Porsche 718 Cayman GT4s.

Però una reestructuració a la fi de 2020, que incloïa l’arribada de finançament addicional d’un inversor alemany, va portar a l’equip a ampliar el seu horitzó i avaluar un moviment a la DTM just quan estava canviant a cotxes GT3.

Si algú m’ho hagués dit fa tres mesos, hauria dit «Estàs boig!». D’aquesta manera algú es va acostar a nosaltres i va dir que podia obrir una porta per a nosaltres amb l’ITR i l’AvD, perquè sens dubte estarien interessats que un equip de Porsche que competís en el DTM.

Speed Monkeys actualment no té cap Porsche 911 GT3 en el seu arsenal i el marquès de Weissach ha deixat de fer nous exemplars del cotxe mentre desenvolupa el seu successor.

Això significa que l’equip alemany ha de dirigir-se al mercat de cotxes usats, amb 83 cotxes de generació actuals Porsche GT3 actualment en circulació.

La signatura de Heinemann no només impulsaria el perfil del relativament nou Trofeu DTM, que entra en la seva segona temporada enguany, sinó que també faria de Speed Monkeys una proposta atractiva per als pilots júnior.

Heinemann també treballa com a empleat industrial per al fabricant de xassissos KW Automotivi, amb el qual Speed Monkeys treballa dia a dia. L’equip ja ha assegurat un acord perquè KW es converteixi en un soci tècnic per al seu projecte DTM.

Speed Monkeys està planejant actualment només en un cotxe en el DTM per al pilot alemany, però no va descartar la possibilitat de presentar un segon Porsche en el campionat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments