WEC: Glickenhaus no està segur de competir a la primera cursa de la temporada a Spa

Glickenhaus Racing es nega a comprometre’s a donar al seu nou Le Mans Hypercar un debut en una cursa en la ronda d’obertura del Campionat Mundial d’Endurance a Spa al maig.

Glickenhaus-Pipo 007LMHs estarà en la llista d’inscrits per al WEC 2021 que començarà l’1 de maig, quan es publiqui aquesta tarda, però el fundador de l’equip, Jim Glickenhaus, va insistir que es reserva la participació dels cotxes a Bèlgica.

L’equip va reiterar la seva intenció de no precipitar la seva participacio amb el 007 a la cursa en el que serà la primera temporada del fabricant americà a la WEC.

Glickenhaus va destacar que té la intenció de completar una prova de resistència de 30 hores amb el cotxe abans de dur a terme la seva homologació, després el cotxe es congelarà per cinc temporades.

També és important que a Michelin se li doni temps suficient per desenvolupar un pneumàtic per al 007, que a diferència del rival Toyota no és un híbrid de quatre rodes motrius.

Els problemes en el lliurament de parts vingudes del Regne Unit resultants de Brexit també han causat retards en el projecte, va revelar l’empresari americ tot i que va negar que hi hagués problemes importants amb el 007.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments