SEAT i Cupra s’avancen al futur amb un pla de renovació i transformació elèctrica

Durant la conferència anual de Seat el 2021, el president de Seat, Wayne Griffiths, va revelar no només el pla de futur, sinó també les moltes coses noves que podem esperar en el futur. Un dels aspectes més destacats va ser l’anunci que el Cupra Tavascan començarà a produir-se el 2024. Aquest, que serà el segon model 100% elèctric de Cupra, es basarà en la plataforma del grup Volkswagen MEB

El nostre somni es farà realitat: Cupra Tavascan es farà realitat. Basat en la plataforma MEB del Grup Volkswagen, es dissenyarà i desenvoluparà a Barcelona i arribarà als mercats el 2024

Griffiths

Tot i això, els anuncis no s’aturaven aquí. El 2021 serà un any d’extrema importància i activitat tant per Cupra com per Seat. En primer lloc, s’espera que Formentor representi el 50% de les vendes de Cupra. A més, els renovats Seat Ibiza i Arona arribaran al mercat a finals d’aquest any, reforçant els arguments per atacar els seus respectius mercats. A més, Seat i Cupra tindran una oferta PHEV molt diversa el 2021: Seat Leon i Leon Sportstourer, Seat Tarraco, Cupra Leon, Cupra Leon Sportstourer i Cupra Formentor. A finals d’any, també està previst el llançament del nou Cupra Born, el primer model 100% elèctric de la marca independent.

El pla anomenat “Future Fast Forward” té com a una de les principals novetats la previsió per a la producció de vehicles elèctrics a Catalunya a partir del 2025.

Volem produir cotxes elèctrics a Espanya a partir del 2025. La nostra ambició és produir més de 500 1.000 elèctrics vehicles urbans a l’any a Martorell, també per al grup Volkswagen, però necessitem un compromís clar de la comissió europea

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments