DTM: Juncadella amb Mercedes per al 2021

Daniel Juncadella tornarà a competir amb Mercedes al DTM aquest any com a pilot seleccionat per GruppeM Racing per al campionat amb normativa GT3.

Juncadella, que va ser nomenat pilot de fàbrica de Mercedes-AMG a principis d’aquest any, pilotarà l’únic Mercedes-AMG GT3 Evo de l’equip GruppeM.

El català de 29 anys va representar anteriorment a Mercedes al DTM durant cinc temporades, incloent un tram continu fins al final de 2016 i una única temporada al 2018.

Després de la fi de la participació de Mercedes en l’era de la Classe 1 a finals d’aquesta última temporada, Juncadella es va unir a el programa R-Motorsport Aston Martin per 2019.

Juncadella no va tenir una temporada a temps complet en cap campionat l’any passat, però va disputar 24 de Nürburgring en un Mercedes-AMG dirigit per l’equip alemany 10Q Racing Team.

Donem la benvinguda a Dani a Mercedes-AMG Team GruppeM Racing per 2021 i realment esperem el desafiament juntament amb Mercedes-AMG

Director de l’equip GruppeM Racing, Kenny Chen

Hem tingut molt èxit en la nostra relació al costat de Mercedes-AMG com a equip, guanyant moltes carreres en els últims anys i esperem continuar amb aquest èxit.

L’equip amb bandera de Hong Kong, GruppeM, va ser el primer a comprometre’s amb la nova era de GT3 del DTM al novembre.

Dirigirà la seva campanya des d’una base europea permanent prop de la seu de Mercedes-AMG a Alemanya.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments