DTM: McLaren i Christian Klien en tres curses de 2021

Després d’Alexander Albon, l’austríac Christian Klien és un altre pilot de Fórmula 1 que s’uneix a les files del DTM d’aquest any. El pilot de Vorarlberg correrà amb un McLaren 720S GT3, a càrrec de l’equip JP Motorsport, en tres esdeveniments. En 2022, el pilot i l’equip s’embarcaran en una campanya de temporada completa del DTM.

L’equip JP Motorsport, amb seu a Erkelenz, a la regió alemanya de Renània, descriu la seva participació en els tres esdeveniments del DTM a Zolder (6-8 d’agost), Nürburgring (20-22 d’agost) i Assen (17-19 de setembre) com els “punts més destacats” de la propera temporada.

Per Christian Klien, que va competir en la Fórmula 1 per a Jaguar, Red Bull i HRT entre 2004 i 2010, aquestes carreres suposen seu retorn a la competició del DTM, en què ja va córrer en categories inferiors de monoplaces en els primers anys de la seva carrera. Va aconseguir quatre victòries en la Fórmula 3 Euro Sèries de 2003. Aquell mateix any, Klien també va guanyar la prestigiosa cursa per invitació de la Fórmula 3 a Zandvoort. Aquests èxits li van ajudar a passar a la Fórmula 1 a l’any següent.

Imagen

Klien, que també té experiència en curses de resistència i en els Supercars australians, ha corregut principalment en competicions de GT en els últims anys. La seva expectació davant el DTM és enorme:

Estic desitjant que arribi la desafiant temporada que tenim per davant! Les carreres del DTM seran el més destacat per a mi aquest any. Allà podrem competir amb els millors equips i pilots de les carreres de GT3 i demostrar del que som capaços amb McLaren hem trobat un excel·lent soci per a això i estem desitjant treballar amb aquest reconegut fabricant.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments