FÓRMULA 1: Williams és reforça amb els millors enginyers vinguts dels ral·lis

Allà on ha estat en els darrers anys, François-Xavier Demaison ha brillat. Després d’una estada exitosa a Peugeot Sport des de finals dels anys 90 fins a mitjan 2000 al programa WRC, després passà a Subaru i més tard a Volkswagen, esdevenint part responsable del domini del Polo R WRC amb Sébastien Ogier.

Després del projecte ID.R 100% elèctric més exòtic amb Volkswagen i el triomf de Pikes Peak, el futur de Demaison va romandre en el limbo després de l’anunci del fabricant alemany de retirar-se de tota la competició.

Finalment és cap a la F1 que girarà «FX» unint-se a Williams Racing, on trobarà un altre ex de la casa Volkswagen, Jost Capito, nou director general.

«Tinc moltes ganes d’incorporar-me a Williams Racing, ja que emprenen un viatge apassionant per millorar el seu rendiment. Serà un gran repte, però no puc esperar per assumir-ho.

Tenen un gran equip, format per gent amb talent, i espero poder treballar amb ells i l’equip directiu per ajudar a traçar una direcció de futur i ajudar l’equip a assolir els seus objectius.

El repte és realment important, Williams ha estat estancat durant diversos anys al final de la classificació. No obstant això, els nous propietaris nord-americans de Dorilton Capital s’estan donant els mitjans reclutant un dels grans noms de la tècnica.

Aquesta no és la primera experiència de F1 de François-Xavier Demaison, ja que va treballar en el programa de motors de Peugeot o fins i tot a Renault.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments