FÓRMULA 1: Com Red Bull ha assumit el repte del límit pressupostari

A partir d’aquest any, els equips de Fórmula 1 han de complir amb un sostre pressupostari, que comença a 145 milions de dòlars i descendirà progressivament fins a 135 milions de dòlars el 2023. Per als més gastadors, les dificultats d’adaptació són més grans, igual que el cas de Red Bull, una situació que no està amagant el cap de l’equip, Christian Horner.

És un repte significatiu, però crec que tota la companyia es va referir bé amb això. Va haver de fer-ho amb l’eficiència de la direcció, cosa que els equips de Fórmula 1 no eren molt bons en els darrers anys. Crec que el repte és significatiu, està en marxa, però està ben enfocat.

És obvi que impulsem l’eficiència a través de la capacitat interna sense externalitzar components, i crec que hem vist reduccions significatives. Però ha estat un repte i continuarà sent un repte per arribar-hi. Però crec que com a disciplina per a la Fórmula 1, ha suposat un greu impacte en els costos “.

Horner
Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments