FÓRMULA 1: Monza vol públic a les graderies, sí o sí

Encara queden uns quants mesos per al GP d’Itàlia de Fórmula 1, previst per a principis de setembre. No obstant això, la pandèmia segueix generant incertesa sobre el que pot passar en un futur pròxim.

Una cosa que no impedeix que els organitzadors de Monza tinguin present públic a la segona ronda de l’any a Itàlia. Alessandra Zinno, directora de l’històric traçat, va avançar al diari La Gazzetta Dello Sport:

Estem treballant en dos fronts: accessos normals o limitats. Estem pensant, per exemple, en un passaport sanitari per a aquells que compren un bitllet, amb una prova de PCR negativa en les 24 o 48 hores anteriors. Fins ara no hi ha una legislació. Seguim oberts a qualsevol solució “.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments