FÓRMULA 1: Wolff decideix no saltar-se la cua de vacunació

Bahrain va oferir una vacunació completa contra COVID-19 a tots els professionals del paddock de la Fórmula 1 per al GP de Bahrain, així com els responsables de l’organització dels test de Sakhir. No obstant això, el cap de l’equip de Mercedes, Toto Wolff, va rebutjar aquesta dòsi.

L’austríac es va infectar per Coronavirus aquest hivern i va decidir esperar al seu torn, igual que altres membres de l’equip, sense tindre cap prioritat:

Crec que és bo quan no es pot avançar a la cua. I per això vaig decidir esperar fins que fos el meu torn. Però crec que és bo que tinguéssim la possibilitat. Alguns membres de l’equip de la F1 ho van agafar, altres no. Vaig tenir una infecció per Covid-19 i vaig decidir esperar fins que fos el meu torn.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments