FÓRMULA 1: Honda molt satisfeta amb el seu nou motor per al 2021

Tot i que encara no hi ha una certesa sostinguda que la unitat de potència d’Honda ja estigui al nivell de la de Mercedes, això és una cosa que fins i tot la primera cursa de Bahrain no permetrà concloure amb una seguretat del 100%, tot i que pot donar una bona idea, Honda està molt satisfet amb el seu motor, ja que és clar que tenen més potència en comparació amb el 2020 i que tinguin o no un millor rendiment, ara es començarà a saber.

A les proves de pretemporada, tant Red Bull com AlphaTauri estaven molt bé en aquest sentit, i en aquest context el responsable tècnic d’Honda, Toyoharu Tanabe, és optimista:

Hem modificat molts dels components de la nostra unitat de potència i la veritat és que tenim una nova unitat per a aquesta temporada. En comparació amb l’any passat, el nou motor té més potència, un centre de gravetat inferior i és molt compacte. Per tant, a més de l’augment de potència, també hem millorat el “packaging” global i, amb això, hem ajudat a millorar el rendiment dels “monoplacedds” dels nostres equips.

Aquest serà l’últim any d’Honda a la Fórmula 1 i creiem que estem molt ben preparats en tots els fronts, des de la unitat motriu fins al xassís, i també en la nostra forta formació de pilots. Afrontarem cada carrera amb l’objectiu final de guanyar el campionat del món.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments