Skoda tindria el nou Fabia preparat per aquesta primavera

Skoda va revelar, durant la conferència anual, les novetats dels propers temps. Una de les més sorprenents és la presentació del nou Fabia per al maig, però, la versió Break només està prevista per al 2023. A més, la marca txeca va anunciar que el 2021 veurem la presentació de l’Enyaq iV Coupé, la versió dinàmica del SUV elèctric. També cal destacar el llançament de les renovades Kodiaq i Karoq, també previstes per a aquest any.

A la llarga, Thomas Schäfer, CEO de Skoda, va revelar que veurem el llançament d’un nou cotxe elèctric que es posicionarà sota l’Enyaq iV. Tot i que no van entrar en detalls, s’espera que adopti una configuració similar a l’ID.3. En la mateixa conferència, Schäfer va prometre que Skoda mantindrà els principis pels quals es regeix. En altres paraules, mantenir el preu el més baix possible i continuar oferint solucions intel·ligents i practiques.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments