TURISMES: Porsche estrenarà un nou 911 GT3 R el 2023

Porsche estrenarà un nou 911 GT3 R el 2023, segons el seu director de motoresport, Pascal Zurlinden, que ha dit que el desenvolupament del cotxe ja està en marxa.

Basat en el 911 GT3 de carretera que es llançarà pròximament, la nova generació del 911 GT3 R es convertirà en el segon cotxe de carreres de Porsche construït sobre la plataforma del 992, després del recent debut en competició de el nou Porsche 911 GT3 Cup.

«Portarem un nou GT3 R, basat en el 992, per 2023. Estem treballant en això».

Zurlinden no va voler revelar més detalls sobre el cotxe, però va confirmar que el seu actual contendent GT3 basat en el 991 serà elegible a finals de l’any que ve, enmig del desplegament de la nova normativa de la FIA GT3.

Es creu que BMW és l’únic fabricant que tindrà un cotxe totalment nou construït segons el reglament en 2022, mentre que altres fabricants de GT3, com Lamborghini i Audi, optaran per un kit Evo per a la seva maquinària actual.

El pla de Porsche amb el seu nou 911 GT3 R inclouria probablement diverses aparicions en carreres l’any que ve com a part de el desenvolupament del cotxe abans de l’homologació.

Es produiria juntament amb l’esperat debut del nou cotxe LMDh del fabricant alemany, que també està programat per debutar a Daytona el 2023, amb un llançament previst per a finals d’any.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments