RAL·LICROS: Calendari oficial per al 2021

El Circuit de Barcelona – Catalunya rebrà el campionat els dies 23 i 24 de juliol. Un canvi de data que la convertirà, probablement, en una de les curses mes caloroses de l’any per a la disciplina.

Així, la competició tindrà vuit proves en set circuits. Nürburgring, a Alemanya, acollirà dues proves, amb el RX2e, el nou campionat elèctric, que comptarà amb sis caps de setmana de cursa.

World RX serà 100% europeu davant la situació sanitària actual. Noruega, Suècia, Catalunya, Alemanya, França, Letònia i Bèlgica, rebran els cotxes més espectaculars d’aquesta discilplina entre mitjans de juny i mitjans d’octubre.

El calendari s’ha condensat en temps i localitzacions per complir els protocols sanitaris i les restriccions de viatge. Un retorn a una competició més global amb un major nombre de rondes és un objectiu per al 2022.


El Ral·liCros europeu per als vehicles RX1 i RX3 (anteriorment Supercar i Super1600) se celebrarà en una barreja de circuits dins del calendari principal.

Aquest serà l’últim any dels Supercars del World RX, que canviarà als nous cotxes elèctrics RX1e el 2022. Els cotxes de 500 kW (equivalents a 670 cavalls de potència) es convertiran en els cotxes elèctrics de carreres més ràpids del món i mostrarà bé les possibilitats de rendiment dels vehicles elèctrics. Perd el so, però guanya velocitat. Veure per creure.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments