FÓRMULA 1: GP de Bahrain 2021: Verstappen domina el primer dia

Max Verstappen va complir el primer dia d’entrenaments lliures al Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain, liderant també la segona sessió de la tarda. Aquesta vegada va superar Lando Norris per menys d’una dècima de segon.

El descens dels temps ha estat gradual des que Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) va marcar el millor registre, amb alguns pilots que van anar passant per la part superior de la taula de temps. Lewis Hamilton (Mercedes) encara va liderar en les primeres etapes, però en aquell moment el seu temps va ser eliminat per haver superat els límits de la pista. Durant la primera meitat de la sessió, Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) va perdre el control i va danyar el seu cotxe, però l’incident no va causar cap interrupció.

Després que Carlos Sainz (Ferrari) fes servir pneumàtics tous per prendre el relleu, Hamilton el destronà, però les millors marques només apareixerien a la meitat dels entrenaments. Norris (McLaren) es va posar al capdavant, però va ser superat poc després per Verstappen (Red Bull) que va establir el millor registre en 1’30.942 per només 95 mil·lèsimes. Hamilton va ser tercer a 0,235, i Sainz quart a 0,280. Valtteri Bottas (Mercedes) va completar el lot dels cinc més ràpids en 0.371.

Daniel Ricciardo (McLaren) va signar la sisena marca davant del sorprenent Yuki Tsunoda (AlphaTauri), que va ser l’últim a estar a menys de mig segon de Verstappen. Lance Stroll va portar el millor Aston Martin al vuitè lloc. Per sota, Fernando Alonso (Alpine) ha estat 15è i últim en el mateix segon del líder. Al final del grup, els Williams i Haas es van alternar: George Russell (Williams) era 17è per davant de Mick Schumacher (Haas), seguit dels seus companys Nicholas Latifi i Nikita Mazepin.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments