FÓRMULA 1 EN CATALÀ: Crònica GP de Bahrain: Hamilton guanya la batalla a Verstappen

El circuit de Sakhir ha donat el tret de sortida a la temporada de Fórmula 1 del 2021. Hi ha anys que els tests hivernals no aclareixen gaires coses, però enguany tothom tenia la sensació que el Red Bull de Max Verstappen estaria més a prop que mai del nivell dels Mercedes.I així ha estat. L’holandès, que el dissabte havia mostrat el potencial del Red Bull obtenint la “pole”, ha lluitat de principi a fi amb Hamilton. Quan semblava que Max s’enduria la victòria després d’un polèmic avançament per fora de la pista a poques voltes del final, la FIA ha ordenat que Max retornés la posició al set vegades campió impedint que la temporada comencés amb un guió diferent al de les últimes. 

La sortida. Quan els cotxes estaven acabant la “warm-up lap”, el Red Bull de Sergio Pérez s’ha aturat a un costat de la pista. El mexicà ha hagut de sortir des del “pit-lane”, mentre que la resta de participants feien un gir addicional d’escalfament.Al apagar-se els cinc semàfors vermells, Verstappen ha mantingut la primera posició per davant de Hamilton. Just darrera, Leclerc avançava a Bottas al primer revolt col·locant-se tercer. Al final del grup, Mazepin perdia el control del seu Haas a la corba tres i s’estavellava contra les proteccions. No era aquest l’únic incident destacat dels primers compassos de cursa, ja que Pierre Gasly que havia fet una gran qualificació, es tocava amb Ricciardo i trencava l’aleró davanter del seu Alpha Tauri perdent tota opció a fer un bon resultat.Com a conseqüència de l’accident de Mazepin, sortia el Safety Car.

Segueix llegint: aquí.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments