FÓRMULA 1: La sensació del primer cap de setmana de 2021, Tsunoda

Yuki Tsunoda sens dubte no oblidarà la seva carrera debut a la Fórmula 1. En un Gran Premi de Bahrain d’avenços i contratemps, va acabar passant la meta al novè lloc, cosa que li va valer dos punts.

El jove d’Alpha Tauri va ser, per tant, el primer japonès a puntuar en gairebé nou anys: l’últim a fer-ho va ser Kamui Kobayashi, que al GP del Brasil del 2012 va acabar –també– en la novena posició.

D’altra banda, Tsunoda va fer una cosa que cap altre japonès va fer: puntuar en la cursa del seu debut. El 2008, Kazuki Nakajima va començar la seva primera temporada completa amb punts, però havia debutat al GP de Brasil l’any anterior.

Yuki Tsunoda s’està convertint en una de les estrelles en aquest inici de temporada. Després de brillar en la classificació, va tenir alguns problemes a la sortida, però va tornar a mostrar molt potencial durant la carrera. Tsunoda es va mostrar satisfet amb el resultat final tot i no estar satisfet amb l’error de la primera volta

Estic feliç d’acabar en els punts. Vaig perdre moltes posicions a la primera volta. Aquest va ser el meu gran error i vaig haver de recuperar-me. Estic content en un 50%, però segueixo estant un 50% trist per l’error. Es va poder avançar més posicions, de manera que els primers punts semblen bons, però crec que hi ha molt marge de millora a Imola. El ritme era bo.

En les tres darreres voltes, em vaig quedar enrere de Lance Stroll i em vaig quedar en l’aire brut i vaig lluitar per adaptar-me i vaig cometre molts errors. Així doncs, a l’última volta, a la primera corba, encara hi havia una gran diferència, però vaig arriscar. Estic content d’haver-lo passat i estic content amb els primers punts

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments