Xiaomi fabricarà el seu propi vehicle elètric

El cotxe elèctric de Xiaomi serà una realitat, encara que de moment no s’han donat a conèixer més detalls. La companyia ha explicat en un comunicat que entraran a competir contra Tesla i la resta de marques de sector de vehicles elèctrics, amb una inversió inicial de 10.000 milions de iuans, uns 1.300 milions d’euros.

L’actual CEO de Xiaomi, ocuparà el paper de CEO del negoci de cotxes elèctrics de Xiaomi. Sense especificar encara si es tractarà d’una divisió diferenciada o part de Xiaomi Corporation.

Segons descrivia iFeng, el llançament del cotxe elèctric és un projecte que porta a la ment de LLei Jun des al menys 2013, quan el fundador i CEO de Xiaomi va visitar fins a dues vegades a Elon Musk, CEO de Tesla.

Per a la fabricació del seu cotxe elèctric, Xiaomi s’aliarà amb el fabricant Great Wall, segons informa Reuters. La data estimada per a l’arribada del primer vehicle elèctric de Xiaomi és 2023. La companyia explica que donarà a conèixer més detalls durant la segona part de l’esdeveniment de llançament que tindrà lloc avui.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments