FÓRMULA 1: Brawn esperançat amb la temporada 2021

El Gran Premi de Bahrain va tindre emoció fins al final amb un duel pel triomf entre Lewis Hamilton (Mercedes) i Max Verstappen (Red Bull) en una graella aparentment més igualada. El director de gestió esportiva de la F1 Ross Brawn té unes prespectives molt elevades per la resta de l’any.

A la seva columna habitual del lloc web oficial del campionat, el britànic preveia una temporada d’alt nivell:

Els canvis normatius d’aquest any semblen haver igualat la graella. Amb els equips que es concentraran aviat en el cotxe de l’any vinent, pot passar que ningú es distanciï i tinguem una temporada èpica per davant.

Reconeixent que Verstappen tenia dificultats darrere de Hamilton, Brawn va destacar que això és el que intentem mitigar amb les regles del 2022 i preveu un bon futur a la F1:

Quan Verstappen va atrapar Hamilton, no va poder quedar-se enrere i romandre el temps suficient per llançar un atac seguit d’un altre perquè els pneumàtics s’escalfaven. Això és el que intentem posar remei amb la normativa del 2022, de manera que el futur és brillant.

D’altra banda, el britànic va dir que Mercedes no sembla tenir l’avantatge d’altres anys:

«És relativament a prop al davant, en comparació amb el que hem tingut en els darrers anys, i en funció d’aquesta carrera no sembla ser un any més amb Mercedes per escapar-se al davant ‘.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments