FÓRMULA 1: Vettel es defensa del seu rendiment en la primera cursa amb Aston Martin

L’inici de la temporada de Fórmula 1 de Sebastian Vettel va ser una continuació de les seves proves actuacions en els últims anys amb Ferrari. Hi va haver condicionants, des del principi (darrer lloc) a causa d’un cúmul de mala sort amb les banderes grogues a la classificació, però el pilot sap que encara hi ha molt per corregir i treballar en els seus primers passos amb l’Aston Martin.

Per a motorsportmagazine.com, l’alemany va dir que no se sent còmode amb el monoplaces i que no pot concentrar-se en la conducció:

Hi ha moltes coses que hem après a la carrera que hem de resoldre. Veurem la rapidesa amb què podem solucionar-los. No estic còmode al cotxe, hi ha moltes coses que estan lluitant amb mi, de manera que no puc centrar-me en la conducció. Hem de resoldre’l i intentar solucionar-ho.

Vettel ha explicat que, tot i que s’adapta a l’AMR21, també hi ha aspectes del monoplaça que han de canviar per millorar, amb certa inconsistència:

És obvi que m’adapto a la forma en què es vol conduir el cotxe, però hi ha moltes coses que afegeixen certes incoherències que no ajuden. Per tant, hem de dominar aquestes coses. Hi ha una sèrie de coses que succeeixen i que segueixen trencant el ritme i dificulten la sensació del cotxe i el que he de fer per conduir ràpid. Per tant, encara queda molt per fer.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments