SCER: Prèvia al Ral·li Sierra Morena 2021

La trenta vuitena edició del Ral·li Sierra Morena planeja un gran retorn després de veure’s obligats a cancel·lar l’edició que anava a desenvolupar-se en 2020. En total són 104 els inscrits que apareixen en el llistat oficial ofert per l’organització a través del seu web oficial.

Una llista encapçalada pels habituals del Campionat d’Espanya de Ral·lis, amb José Antonio Suarez, Iván Ares, Jan Solans, Surhayen Pernía, i d’altres que s’uneixen com Luis Vilariño, Víctor Senra, Eduard Pons o Albert Orriols fan augmentar la llista dels Rally2, a tot aquest arsenal cal sumar-li la visita de Fabrizio Zaldivar acompanyat per Carlos del Barrio, el que dóna un punt més a tindre en compte a l’esdeveniment. També cal destacar els Suzuki de Joan Vinyes i Javi Pardo.

La 38º edició del Ral·li Sierra Morena serà el punt de partida per a la Renault Clio Trophy 2021 amb la participació d’una desena d’unitats la majoria equips francesos que han triat Còrdova per arrencar la seva temporada. Més de costum de veure’ls per terres andaluses trobem també la Copa Suzuki Swift i la Dacia Sandero que es posen en marxa aquí també.

El campionat d’Espanya de Ral·lis per a vehicles Històrics, arrenca també en aquesta primera cita amb 48 participants. Els millors cotxes del campionat estaran preparats per gaudir i recordar l’època daurada del Sierra Morena en ambdues jornades

Manuel Muñoz, president del comitè organitzador

El meu equip i jo, ens sentim molt orgullosos i privilegiats de comptar amb mes de 150 equips inscrits. Una xifra que dóna moltíssim ànims i donen ganes de seguir treballant dur. Em preocupa seguir insistint en la paciència, prudència i sentit comú de tots. Serem molts, i tot tindrà un control d’entrada i sortida. Hem de col·laborar tots i així complir amb totes les normes exigides i gaudir del nostre esport estimat. De nou, GRÀCIES a tots per voler estar amb nosaltres, seguim treballant dur per tindre-ho tot preparat per acollir-vos i arrencar el Ral·li Sierra Morena més internacional.

Itinerari

El Ral·li Sierra Morena estarà compost per un total de 10 trams cronometrats, quatre d’ells durant la jornada de divendres 9 d’abril, i la resta es celebrarà el dissabte 10 d’abril. Entre ells, el TC Plus d’Obejo (TC 6). Més de 150 quilòmetres cronometrats per iniciar el S-CER i el CERA Recalvi de la temporada 2021.

Per a aquesta edició i a causa de les restriccions per la pandèmia, no hi haurà tram urbà com a tal encara que tota la base logística de l’organització partirà des de l’Arenal. Repetiran novament els trams de Villaviciosa, Obejo, Posadas, Villaharta i Villanueva de Rei, a més del Shakedown de Còrdova.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments