WEC: El cap de setmana de Le Mans 2021 ja té horari

La FIA ja ha anunciat el calendari del cap de setmana més esperat pels aficionats al resistència. Les 24 hores de Le Mans, previstes per als dies 21 i 22 d’agost, ja tenen el seu pla en vigor per als dies de cursa.

El divendres 13 d’agost es faran controls al circuit i seran vàlids tant per a les proves realitzades el diumenge 15 d’agost com per a la pròpia cursa de Le Mans.

Les sessions d’entrenament i qualificació també s’han revisat en resposta a les peticions dels competidors. La primera sessió d’entrenament tindrà lloc a les 14:00 del dimecres 18 d’agost, amb Hiperpole programada per a la nit següent entre les 21:00 i les 21:30. 24 cotxes lluitaran pel millor lloc possible a la graella.

A més de les curses habituals de Road to Le Mans (dues curses) i el Porsche Sprint Challenge France (una cursa), dues curses d’Endurance Racing Legends portaran a la pista cotxes mítics del passat.

El divendres 20 d’agost, la Fun Cup de cinc hores proporcionarà als pilots aficionats l’oportunitat de provar les seves habilitats a tot el circuit.

El més destacat de l’esdeveniment, les 24 hores de Le Mans començaran a les 16:00 del dissabte 21 d’agost.

El circuit complet, que inclou la via pública, romandrà tancat des de les 8:00 del dimecres 18 d’agost fins al diumenge 21 d’agost al vespre.

En el clima actual, l’ACO es prepara per organitzar un esdeveniment segur, amb totes les precaucions necessàries per produir curses d’alt nivell. Més detalls sobre l’horari, les entrades i l’accés dels espectadors es donaran a conèixer al maig.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments