Les diferències entre el Toyota GR86 i el Subaru BRZ

Al novembre, Subaru va presentar el nou BRZ. Ara, Toyota ha presentat el cotxe que té la mateixa base, motor i fins i tot carrosseria, el GR 86. Però són realment iguals? Va ser el que van intentar descobrir els nois de LOVECARS! TV! en portar els dos models a la pista. A la part frontal, trobem una forma de para-xocs diferent. De fet, el GR 86 presenta una reixeta més gran i plàstics per a les preses d’aire laterals de diferent forma.

A més, els presentadors revelen que els vehicles no tenen la mateixa dinàmica de conducció. Si per una banda el Toyota GR 86 té una part posterior més relliscosa, però és més fàcil de controlar, el BRZ és més suau i segur. És curiós que dos cotxes amb els mateixos arguments tècnics siguin diferents, una demostració clara de que cada marca té la seva manera de pensar i aplicar el coneixement.

Sota el capó trobem l’atmosfèric motor de quatre cilindres boxer de 2,4 litres, el substitut de 2,0 litres. Ara, els dos models aconsegueixen 231 CV i 249 Nm de parell, potència que arriba a les rodes posteriors mitjançant la transmissió manual o automàtica de sis velocitats. Finalment, hi ha un detall que tots dos pretenen mantenir i, afortunadament, han estat desenvolupats per garantir la diversió al volant.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments