Seat actualitzarà l’Ibiza i l’Arona

Seat es prepara per revelar els renovts Ibiza i Arona. Aquests dos dels models més populars de la marca catalana s’actualitzaran per seguir sent competitius en els seus respectius segments. Tots dos rebran una evolució exterior, però també millores en el llenguatge de disseny de l’interior i un reforç a nivell tecnològic.

«El Seat Ibiza ha estat la pedra angular de l’èxit de la marca, amb prop de 6 milions de vehicles venuts en les seves cinc generacions, mentre que el Seat Arona és un clar pilar de la gamma, sent el segon model Seat més venut l’any passat»

Wayne Griffiths, president de Seat i Cupra.

«El canvi de cara actualitzat i millorat, d’ambdós models, afegeix als atributs dels vehicles una oferta encara més completa, alhora que refresca el disseny dels cotxes»

Wayne Griffiths, president de Seat i Cupra.

Finalment, cal destacar que la presentació està prevista per al proper 15 d’abril.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments