FÓRMULA E: Vandooren aconsegueix la victòria per Mercedes en la segona cursa de l’E-Prix de Roma 2021

Per segona vegada en la seva carrera, Stoffel Vandoorne va guanyar una cursa a la Fórmula E, sent el més fort a la segona ronda de l’E-Prix de Roma aquest diumenge.

Un cop més, les condicions de moll de la pista van obligar a la sortida darrere del cotxe de seguretat. Nick Cassidy (Envision Virgin / Audi) va començar des de la pole position, però a la primera curva va sortir-se i va caure dels deu primers. Norman Nato (Venturi / Mercedes) es va traslladar al primer lloc, però minuts després va ser superat per Pascal Wehrlein (Porsche) i Vandoorne (Mercedes).

Quan es van començar a activar els modes d’atac, Vandoorne va sorprendre a Wehrlein i va passar a la part superior. Un incident entre Lucas di Grassi (Abt Audi) i Sébastien Buemi (Nissan e.dams) va provocar una situació de bandera groga a tot el circuit. En reiniciar, Vandoorne estava còmode a la part davantera, mentre que Alexander Sims (Mahindra) va superar Wehrlein per arribar al segon lloc.

Amb un lideratge sòlid, Vandoorne havia de gestionar els esdeveniments bàsicament. La lluita va ser llavors per les altres posicions del podi. Sims va mantenir el segon lloc, però darrere seu Nato encara va aconseguir superar Wehrlein per assolir el lloc més baix del podi. Una col·lisió de René Rast (Abt Audi) contra la paret va provocar un cotxe de seguretat en els darrers deu minuts. La cursa es va reprendre durant l’última volta, sense canvis importants a la part davantera de la classificació. Vandoorne va defensar el liderat amb Sims segon i Nato tercer. Wehrlein va ser quart, amb Edoardo Mortara (Venturi / Mercedes) tancant els cinc primers.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments