DTM: Mercedes domina els primers test de pretemporada

FotoDTM

Aquesta setmana passda Hockenheim va rebre dos dies de proves del DTM, en el que va ser l’inici de la nova era GT3 del campionat, amb diversos equips i pilots en pista, molts d’ells nouvinguts. El primer dia de feina, fins i tot hi va haver neu durant la tarda, cosa que va afectar molt els plans.

Els cotxes Mercedes estaven en millor forma els dos dies, i les millors voltes es van produir el segon dia. Lucas Auer (Winward / Mercedes) va marcar el millor temps de tots, corrent a 1’36.153. Va ser només 20 mil·lèsimes més ràpid que Vincent Abril (Haupt / Mercedes), que és un dels novells.

Imagen

Els cinc primers van ser completats per tres Mercedes més: Daniel Juncadella (GruppeM), Philip Ellis (Winward) i Maximilian Götz (Haupt). El millor no Mercedes va ser Mike Rockenfeller, en un Audi d’Abt en setè lloc a 0,517 segons de la part superior. En general, el Ferrari més ràpid va ser el de Liam Lawson (AF Corse), sent Marco Wittmann (Walkenhorst) el BMW més fort.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments