L’Estat fica data de caducitat als cotxes de combustió

Com hem vist en els darrers mesos, hi ha diverses marques que pretenen vendre només vehicles electrificats en un futur no gaire llunyà. En vista d’això, alguns governs també comencen a establir objectius per igualar l’evolució de l’electrificació a la indústria de l’automòbil. Segons El País, el govern espanyol ha llançat una nova Llei sobre el canvi climàtic i la transició energètica. Aquesta llei, que ja es va aprovar al Congrés, prohibeix la venda de cotxes amb motor de combustió a partir del 2040 a Espanya, alhora que inclou mesures per millorar la qualitat de l’aire a les ciutats i promoure la implementació de cotxes elèctrics. El 2050, el govern espanyol té la intenció de prohibir la circulació de vehicles de combustió al país.

«Hem de democratitzar el cotxe elèctric», revela Teresa Ribera, vicepresidenta i ministra de la transició ecològica. La llei que s’ha confirmat ara s’ha anunciat des del 2018. Fins ara, el Regne Unit i França han avançat amb els plans de prohibir vehicles amb motors de combustió interna de gasolina i dièsel a partir del 2040, mentre que Dinamarca apunta al 2030 per fer el mateix.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments