WEC: Glickenhaus no participarà en la primera prova del WEC 2021 a Spa

Glickenhaus Racing es saltarà la primera prova del Campionat Mundial de Resistència 2021 a Spa al maig amb el seu nou Hypercar de Le Mans.

El participant nord-americà va aparèixer en la llista inicial d’inscrits per les 6 Hores de Spa de l’1 de maig publicada el mes passat, però el fundador de la marca, Jim Glickenhaus, va subratllar que no s’havia compromès a participar amb el seu parell de 007LMH amb motor Pipo.

Ara, ha confirmat que Glickenhaus Racing no participarà en l’inici de la temporada a Bèlgica i que, al seu lloc, farà debutar el 007 en la segona prova del WEC d’aquest any, en el circuit de l’Algarve, a prop de Portimao, a Portugal, al juny.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments