TURISMES: Hyundai tindrà cotxe nou per aquesta temporada 2021 del WTCR

Hi haurà un cotxe nou a la Copa del Món de Turismes (WTCR) d’aquest any. El Hyundai Elantra N TCR succeix a l’i30 N TCR a partir del 2021, quedant els equips BRC Hyundai N Lukoil (Gabriele Tarquini i Norbert Michelisz) i Engstler Hyundai N Liqui Molly (Jean-Karl Vernay i Luca Engstler).

Des del setembre de l’any passat es coneixien els plans d’aquest canvi. El nou cotxe es basa en la versió de carretera del Hyundai Elantra N, amb un nou motor turbo de 2,0 litres. El seu desenvolupament va tenir en compte els coneixements adquirits en competència amb el seu predecessor.

Andrea Adamo, líder de l’equip de Hyundai Motorsport, va dir:

Hem fet tot el possible per permetre als nostres equips clients tornar a competir pel títol del WTCR aquesta temporada. Per diferents motius, no vam estar contents amb els resultats de l’any passat, però en el passat aquests equips van tenir molt d’èxit, així que volíem construir a partir d’això en lloc de començar de zero.

Adamo

Vam incloure els nostres quatre pilots i equips de Customer Racing en totes les etapes del desenvolupament del Hyundai Elantra N TCR, de manera que van poder adquirir molta experiència amb el cotxe, que poden utilitzar immediatament quan comencen a competir. Tot i així, fins i tot ara, no ens podem aturar. Amb el suport dels nostres enginyers de Customer Racing, hi ha més proves abans de la primera cursa al Nürburgring per assegurar el millor inici de temporada possible.

Adamo

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments