FÓMULA 1: Ferrari vol recuperar la tercera posició en marques el 2021

Després d’una temporada molt per sota de les expectatives el 2020, Ferrari espera tenir molt més èxit a la Fórmula 1 aquest any. I, tot i que el 2022 arriben normatives molt diferents, continuarà esforçant-se a SF21 fins a principis d’estiu.

Auto Motor und Sport publica que Ferrari està decidit a acabar el campionat en el tercer lloc entre els fabricants. Com a tal, es prepara per continuar actualitzant el monoplaça fins al juny, conscient que la dura lluita del «segon pelotó» pot tenir un paper fonamental en el desenvolupament.

En qualsevol cas, Ferrari ja ha presentat millores considerables respecte al 2020 al GP de Bahrain que va començar la temporada: va ser l’únic equip que va perdre menys d’un segon del temps mitjà de volta amb les normes aerodinàmiques introduïdes per al 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments