FÓRMULA 1: No hi ha consens en els límits de la pista

L’ex pilot de F1, Jean Alesi, ha proposat una nova regla per als límits de la pista. Després de la polèmica a Bahrain entre Lewis Hamilton i Max Verstappen, Alesi defensa un enfocament més sever i més rígid:

Els fans no entenen el que va passar amb Hamilton i Verstappen a Bahrain. Per a mi, cal més claredat. Si el pilot situa les quatre rodes fora dels límits de la pista, la pena hauria de ser immediata.

Hi ha d’haver llocs on no es pot tallar ni anar sobrepassar. Tant si s’estalvia temps com si no, la penalització per col·locar les quatre rodes fora de la pista hauria de ser immediata, ja que hauria de passar.

Alesi a la revista francesa AutoHedo

En sentit contrari ens trobem un pilot actual. Per a Kimi Raikkonen no hi ha cap motiu per canviar les nor,es, ja que les regles eren clares.

“Això es parla des de fa anys, no? Vaig pensar que les regles eren clares durant la passada cursa, però pel que sembla això no s’aplicava a tothom. Va ser una gran polèmica després de Bahrain, però al meu entendre estava clar què es podia fer i què no es podia fer.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments