Una imitació xinesa vol electrificar el Volkswagen Beetle

El Volkswagen Beetle és un dels models mítics de la casa alemanya. Fins ara, hi ha algunes empreses que han decidit presentar conversions del clàssic en cotxes elèctrics. Tot i això, Ora, una submarca de la Gran Muralla xinesa, va anar més enllà. El fabricant presentarà al Saló de l’Automòbil de Xangai un prototip d’un cotxe elèctric de quatre portes amb un disseny inspirat en el Beetle.

Com podem veure a la foto, adoptarà un estil de carrosseria similar, els fars LED de forma ovalada i també tindrà diversos detalls en crom, com el clàssic alemany. A l’interior, Ora va adoptar un aspecte neo-retro, és a dir, una combinació d’un disseny clàssic amb la inclusió, per exemple, d’una gran pantalla central. Finalment, cal assenyalar que aquest nou prototip es presentarà el 19 d’abril.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments