FÓRMULA 1: GP Imola 2021 – Lliures 1: Mercedes domina, Honda mostra múscul

Valtteri Bottas ha liderat les primeres proves lliures de GP Made in Italy i Emilia Romagna de Fórmula 1. Aquest matí s’ha celebrat una sessió d’entrenaments a Imola, en què els primers tres han estat separats per menys d’una dècima.

Amb només una hora disponible, els pilots van sortir ràpidament a la pista, però els primers registres per sota de l’1’20 només es van fer al cap d’uns deu minuts. Van arribar al davant, entre d’altres, Lewis Hamilton (Mercedes) i Carlos Sainz (Ferrari), però qui va acabar la primera mitja hora per davant va ser Pierre Gasly (AlphaTauri).

Mentrestant, les primeres sortides ja havien tingut lloc: una de Yuki Tsunoda (AlphaTauri) sense conseqüències importants i una de Nikita Mazepin – la primera del rus Haas, que va tornar a perdre el control provocant una bandera vermella.

Quan faltaven uns 25 minuts, Bottas (Mercedes) va avançar, però fins i tot amb la bandera a quadres els temps encara han millorat substancialment. Després d’una bandera vermella provocada per un incident entre Esteban Ocon (Alpine) i Sergio Pérez (Red Bull), el finlandès ha fet la seva volta més ràpida en els darrers instants, en 1’16”.564s. Ha estat 0,041 s més ràpid que el company Hamilton, amb Max Verstappen (Red Bull) tercer a 0,058 s.

Quart lloc per a Charles Leclerc (Ferrari) a 0.232, amb els cinc primers tancats per Gasly davant de Sainz. Fernando Alonso va donar bones sensacions per Alpine en la setena posició, seguit de Lance Stroll (Aaston Martin), el sorprenent Nicholas Latifi (Williams) i Daniel Ricciardo (McLaren). Més avall, Sebastian Vettel (Aston Martin) no ha estat més que 14è, amb Pérez el 16è.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments