FÓRMULA 1: GP Imola – Lliures 2: Bottas es confirma, Gasly sorprèn

L’acció ha finalitzat a Imola aquest divendres, amb el segons lliures de GP Made in Italy i Emília Romagna que tornar a dominar Valtteri Bottas. Així doncs, l’home de Mercedes ha fet el ple en aquesta jornada inaugural, però tot està a prop i els tres primers classificats tornen a estar en menys d’una dècima de segon.

Amb només una hora de treball, hi va haver molta acció a la pista des del principi, amb temps que anaven caient gradualment, amb els pilots de Ferrari Carlos Sainz i Charles Leclerc, destacats en una etapa inicial, però en el primer quart d’hora Bottas (Mercedes) feia el rècord de referència de divendres: 1m15.551s.

Posteriorment, Leclerc va fer un temps aproximadament dues dècimes millor, però va perdre el temps en superar els límits de la pista a Piratella. Ningú va aconseguir vèncer a Bottas fins al final, ni tan sols el seu company Lewis Hamilton en la simulació de classificació, quedava a deu mil·lèsimes de distància. Pierre Gasly (AlphaTauri) va signar la tercera marca a 0,078 segons.

Imagen

Els cinc primers van ser tancats per Sainz i Leclerc. El monegasc es sortia en els últims minuts provocant una bandera vermella que acabava amb un final prematur del FP2. Sergio Pérez (Red Bull) era sisè, amb Yuki Tsunoda (AlphaTauri) en setè lloc, Lando Norris (McLaren) en vuitè lloc, Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) en novè lloc i Lance Stroll (Aston Martin) en completar el grup dels deu més ràpids.

En els primers deu minuts, Max Verstappen va patir un problema a Red Bull, possiblement a l’eix de transmissió, que el va portar a deixar la pista a Rivazza. Va tornar al pit lane, on va passar la major part de la resta de la sessió. Va acabar 14è, entre Fernando Alonso (13è a Alpine) i Sebastian Vettel (15è a Aston Martin).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments