Hyundai sorprèn amb un Santa Cruz Pick-Up

Després de diversos teasers, Hyundai va revelar el nou Santa Cruz. Curiosament, Hyundai no el caracteritza com un pick-up, sinó com un vehicle d’aventura esportiva. En qualsevol cas, s’acompanya d’una caixa oberta de 131,2 centímetres de llarg. També té un compartiment d’emmagatzematge «ocult» a la part inferior de la caixa. A la part davantera és extremadament similar al que ja coneixem per l’Hyundai Tucson, amb la nova reixa amb un patró en triangles amb fars integrats.

A l’habitacle, tornem a trobar similituds amb el Tucson, concretament al quadre d’instruments digitals “flotant”. Al centre del tauler hi ha una pantalla central de 8 polzades de sèrie, que es pot ampliar fins a 10 polzades com a opció. A la segona fila de seients, els clients trobaran un espai d’emmagatzematge sota els seients.

Pel que fa als motors, Hyundai Santa Cruz funciona amb un motor atmosfèric de quatre cilindres de 2,5 litres. Tot i no donar una potència definida, garanteix més de 190 CV i més de 244 Nm de parell, potència que arriba a les quatre rodes motrius. Opcionalment, també apareix el mateix motor, però acompanyat d’un turbo. En aquesta solució, Hyundai garanteix més de 275 CV i més de 420 Nm de parell. Finalment, la marca sud-coreana es construirà a Montgomery, Estats Units d’Amèrica, i es llançarà a finals d’estiu. Tot i això, no hi ha certesa que es comercialitzi a Europa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments