FÓRMULA 1: LLIURES 3 – GP IMOLA 2021: Verstappen per fi demostrar el seu potencial

Max Verstappen ha estat el més ràpid del tercer i últim entrenament lliure de GP Made in Italy i Emilia Romagna, amb el millor registre del cap de setmana a Imola fins ara.

A diferència de l’entrenament d’ahir, la majoria dels pilots s’han quedat als garatges durant els primers 15 minuts. Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) era el primer a marcar un temps. Després, eren els Ferrari de Charles Leclerc i Carlos Sainz els que es ficaven al davant, encara amb pneumàtics mitjos, abans que Sergio Pérez (Red Bull) es fiqués al davant. Valtteri Bottas (Mercedes) va arribar a ocupar el primer lloc per breus instants, veient eliminada la seva volta per haver superat els límits de la pista.

Una sortida de Nicholas Latifi (Williams) a la chicane Villeneuve va provocar una bandera vermella i, en reiniciar Verstappen (Red Bull), va agafar el relleu, abans de veure eliminat el temps per no respectar els límits de la pista, un altra vegada.

Bottas va ser llavors el primer a entrar en l’1: 15. Els temps van caure a la segona meitat de l’entrenament i el lideratge va canviar de mans, fins que Verstappen va passar a 1’14.958 en els darrers deu minuts.

L’holandès superava a Lando Norris (McLaren), per 0.456 segons. Lewis Hamilton (Mercedes) va rubricar la tercera marca a 0,555 segons, amb Pérez quart i Leclerc cinquè. Pierre Gasly (AlphaTauri) va signar la sisena marca davant Sainz. Bottas i els

Alpine de Fernando Alonso i Esteban Ocon van tancar el top ten just davant de Yuki Tsunoda (AlphaTauri).
A diferència de Norris, el seu company de McLaren, Daniel Ricciardo era discret i només era 13è, per davant de Sebastian Vettel a bord de l’Aston Martin.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments