FÓRMULA 1: La polèmica del cap de setmana, qui és el culpable de l’accident enre Russel i Bottas?

FotoF1

Els comissaris del GP d’Emilia Romagna van decidir no actuar més pel que fa a l’accident entre Valtteri Bottas i George Russell, al·legant que l’anglès de Williams va tocar-se amb el Mercedes amb una velocitat substancialment més alta i, a mesura que assolien el gir 1, el marge lateral entre tots dos i la vora dreta de la pista anava disminuint, entenent que en cap moment cap dels cotxes maniobrava de manera irregular. Resultat: incident en curs.

Després d’escoltar el que va dir George Russell sobre el seu accident amb Valtteri Bottas, el finlandès té una opinió molt diferent. En resum, tots dos es culpen els uns dels altres per provocar la “perillosa” col·lisió d’Imola. R

Russell va dir que el sobtat canvi de direcció de Bottas cap a la dreta el va obligar a trepitjar la gespa, mentre que Bottas diu que Russell hauria d’assumir la responsabilitat:

“La velocitat era bastant alta, podria haver estat molt pitjor. Va avançar en un lloc on només hi havia una línia seca. Vaig veure la repetició i sempre hi havia espai per a dos cotxes. No sé de què parlava quan va intentar dir alguna cosa, però tot va ser culpa seva

Bottas

Toto Wolff opina que tant George Russell com Valtteri Bottas són culpables:

Va ser un mal accident. Hem de prestar més atenció, però calen dos per ballar el tango. Potser no és un 50-50, potser és un 60-40 … però no sé en quina direcció. Encara no he vist George “

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments