FÓRMULA 1: Russell es disculpa per l’incident amb Bottas

George Russell s’ha disculpat per l’incident i la reacció que va tenir després de l’incident. El jove britànic va ser contundent en les seves crítiques a Valtteri Bottas després de l’accident, cosa que va valer la pena de fer un comentari menys positiu de Toto Wolff.

Avui, més fred, Russell ha demanat perdó a Bottas i a tots els seus fans:

Ahir no va ser el meu millor dia. Sabia que seria una de les nostres millors oportunitats per sumar punts aquesta temporada i, quan aquests punts importen tant com ara, de vegades estem en risc. No va pagar la pena i m’he de responsabilitzar d’això.

Havent tingut temps de reflexionar sobre el que va passar després, sé que hauria d’haver tractat millor tota la situació. Les emocions poden desestabilitzar-nos en la calor del moment i d’ahir, cosa que em va superar.

“Demano disculpes a Valtteri, al meu equip i a tots aquells que es van decebre amb les meves accions. No és qui sóc i espero més de mi, perquè sé que els altres esperen més de mi. Aquest cap de setmana he après algunes lliçons difícils i gràcies a elles seré millor conductor i millor persona. Ara estic totalment centrat en la propera carrera a Portugal i en l’oportunitat de mostrar el que realment sóc. Gràcies per tots els missatges, tant positius com negatius. Tots ells m’ajudaran a créixer ”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments