TURISMES: Azcona i Gené la parella de Cupra pel WTCR 2021

Cupra va confirmar que serà representat a la graella del WTCR 2021 amb quatre cotxes, dos dels quals seran conduïts per Jordi Gené i Mikel Azcona.

El duet, que representarà Cupra al WTCR aquesta temporada, formarà part de la formació de Zengő Motorsport, ja que l’equip hongarès tornarà a disposar dels cotxes de la marca catalana a la Copa del Món.

“Estic molt content de continuar competint una temporada més amb Cupra al WTCR. Després de dos anys al WTCR amb victòries, el meu objectiu aquest any és lluitar pel títol mundial. Estic convençut que córrer al costat d’un pilot tan experimentat com en Jordi serà la millor fórmula per ser competitiu i obtenir el millor rendiment de Cupra Leon Competición, un model perfectament adequat per a aquest campionat ”.

Azcona

Mentrestant, Gené farà el seu debut al WTCR durant la propera temporada, amb la seva última temporada completa al mundial el 2015, quan es va classificar tercer a la classificació de les sèries internacionals TCR.

“Estic molt emocionat de tornar a competir amb Cupra i al costat d’un pilot tan talentós com Mikel. He participat en el desenvolupament de CUPRA Leon Competición, així que sé de què és capaç aquest model. Serà una temporada apassionant ”.

Gené

Azcona ha assumit com un dels grans joves talents del WTCR, amb excel·lents actuacions, després del seu pas pel TCR Europa. El pilot basc guanya més protagonisme i amb l’entrada de Gené sembla que Cupra està disposat a invertir més i a provar millors resultats amb la nova màquina que va debutar a la competició l’any passat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments