FÓRMULA 1: McLaren ven la seu de Woking

El Grup LNG va comprar el McLaren Technology Center per 170 milions de lliures esterlines, però la planta de vehicles de F1 i esportius podrà romandre allà durant els propers 20 anys.

197 milions d’euros és la suma ordenada que McLaren s’embutxacarà en la venda i arrendament del seu opulent Centre Tecnològic de Woking. L’afortunat comprador és l’empresa nord-americana Global Net Lease (GNL), una companyia d’inversió immobiliària que cotitza a la Borsa de Nova York (NYSE).

“Els edificis ultramoderns de la seu central del grup McLaren han guanyat nombrosos premis pel seu disseny previst pel famós arquitecte Norman Foster i són el tipus de propietats arrendades netes que conformen la gamma de finques propietat de GNL”, va explicar.

Dimarts 20 d’abril James Nelson, CEO de GNL.

El fabricant britànic havia construït la megaestructura sota el comandament de Ron Dennis a principis de la dècada de 2000 per al seu equip de Fórmula 1, així com la seva nova filial dedicada als cotxes esportius. Però tingueu la seguretat que McLaren no tindrà cap mena de pressa. L’equip de Lando Norris i Daniel Ricciardo continuarà treballant al Centre Tecnològic durant els propers 20 anys.

L’anunci arriba un any després que Zak Brown havia reconegut que la seva empresa buscava nous inversors, fins i tot abans que arribés la crisi del Covid-19. El desembre passat es va registrar la venda parcial de l’equip per 202 milions d’euros.

“La venda i arrendament de la nostra seu global, així com el nomenament de bancs per assessorar-nos en la reestructuració del deute i la recaptació de fons, formen part d’una estratègia global de refinançament anunciada a principis d’aquest any”, explicava el grup McLaren en un comunicat de premsa oficial.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments