CIRCUITS: Un bri d’esperança, la Indy500 2021 comptarà amb espectadors al circuit

Després de la 104a edició a porta tancada, l’Indy 500 finalment es retrobarà amb els seus espectadors, en part.

La 105a edició de l’Indy 500 tindrà lloc realment amb espectadors a la grada, segons els últims anuncis dels membres de l’organització de l’esdeveniment.

Tanmateix, no hem d’esperar que es vegin els 135.000 llocs que es troben atorgats, ja que es va limitar al 40% de la capacitat total del recinte després de consultar amb les autoritats sanitàries locals i regionals, a més del llum verd del departament de salut.

«Els nostres fans ho signifiquen tot per a nosaltres. Esperem tornar-los a donar la benvinguda «a casa» aquest any per a l’Indy 500. La ciutat i l’estat han col·laborat amb nosaltres per posar en marxa les mesures de seguretat i salut adequades per acollir una gent limitada, però molt entusiasta ”.

J. Douglas Boles, director de circuits d’Indianapolis.

En total, s’espera que una mica més de 50.000 espectadors assisteixin a la 105a edició de la Indy 500 el 30 de maig. Es prendran la temperatura a les portes d’entrada. A més, és obligatori portar una màscara dins del recinte. Els organitzadors també establiran el distanciament físic.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments